Αρχική > Παραπολιτικά > Το πρόβλημα με τα κλειστά γυμναστήρια.

Το πρόβλημα με τα κλειστά γυμναστήρια.

Ο ΝΟΣ (Σαρωνίδας) ζητά να φιλοξενηθεί για λίγες επιπλέον ώρες τη βδομάδα, στο κλειστό γυμναστήριο «ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ» του Λαγονησίου, το οποίο διαχειρίζεται ο ΑΟΛ (Λαγονησίου). Ο Πρόεδρος του ΑΟΛ, Νίκος Παντελίδης, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της 1/2/2012, με δυσκολία κατάφερε να πάρει το λόγο, για να πει μεταξύ άλλων:

«… Έχουμε 520 αθλητές… Το γνωρίζετε (απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο) ότι είμαστε γεμάτοι. Το γνωρίζετε ότι το έχουμε μοιράσει στη μέση, γιατί δε χωράνε να γυμναστούν τα παιδιά. Το γνωρίζετε ότι έχουμε δώσει ώρες στη Σαρωνίδα. Θέλετε να διώξουμε τα παιδιά;»

Είμαι περίεργος/η για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα. Πάντως, αυτό που διαπιστώσαμε ήταν  ο μεγάλος εκνευρισμός του Δημάρχου, όσο ανέπτυσε τα επιχειρήματά του ο Πρόεδρος του ΑΟΛ.

Μάλιστα στο τέλος, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη (ο Δήμαρχος), για την όλη συμπεριφορά του. Κάτι είναι κι αυτό.

Όμως, τώρα τελευταία, όλο και πιο συχνά παραφέρεται ο Δήμαρχος και αναγκάζεται να ζητά συγνώμη. Μήπως, δεν είχε συνηθίσει στην τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη, οπότε δεν ξέρει πώς αλλιώς να αντιδράσει;

Το Τρίτο Μάτι

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Υποβολή σχολίου : ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση