Αρχική > Τοπικά νέα > »Συνελήφθη» καρχαρίας στον όρμο της Αναβύσσου!

»Συνελήφθη» καρχαρίας στον όρμο της Αναβύσσου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περιπετειώδης ήταν η τελευταία μέρα του μήνα για τον Αντιδήμαρχο Αναβύσσου Γ. Τζιβίλογλου.

Παρέα κολυμβητών που είχε έρθει στην μεγάλη παραλία της Αναβύσσου για να περάσει λίγες ώρες ξενοιασιάς εντόπισε στα ανοικτά πτερύγιο καρχαρία. Ένας από τους πιο οργανωμένους της παρέας που διέθετε κυάλια επιβεβαίωσε τους φόβους των υπολοίπων  και κάλεσε στο κινητό τον Αντιδήμαρχο Τζιβίλογου. Εκείνος κατέφτασε, ως άλλος Ράμπο, με το τζιπάκι στον δύσβατο όρμο των Αλυκών και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την παρουσία του κήτους στην θάλασσα.

Χωρίς να χάσει χρόνο κάλεσε από το iPhone 4S τους ψαράδες της Φώκαιας οι οποίοι αστραπιαία κατέφθασαν στην περιοχή και περικύκλωσαν το κήτος. Εκείνος με καΐκι που τυχαία πέρναγε από τον όρμο (και το επιστράτευσε)ανοίχθηκε στο πέλαγος για να συντονίσει την επιχείρηση όχι μόνο θεσμικά αλλά και λόγω των ειδικών γνώσεων στην αλιεία μεγάλων ψαριών(βλέπε φώτο από παλαιότερη επιχείρηση).

Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες, το θαλάσσιο κήτος αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε στην παραλία. Πληροφορίες αναφέρουν πως το κήτος θα τεμαχιστεί σε φέτες  και στη συνέχεια θα δοθεί στη «βοήθεια στο σπίτι» έτσι ώστε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των ενδεών συμπολιτών μας να μοιραστεί σε κάθε δικαιούχο τις ημέρες του Πάσχα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κατηγορίες:Τοπικά νέα Ετικέτες: ,
  1. Κατίνα Τζαμπατζού -Ξελιγωμένου.
    02/04/2012 στο 8:32 πμ

    Καλέ μέχρι το Πάσχα το κήτος θα έχει βρωμίσει…
    Καλύτερα να φάμε τον «καρχαρία» που θα είναι φρέσκος.
    Κατίνα Τζαμπατζού –Ξελιγωμένου.

  2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ
    02/04/2012 στο 9:06 πμ

    Κατίνα τι τον πέρασες τον δήμο μπάτε σκύλοι αλέστε… ?
    Ο δήμαρχος μας είχε προβλέψει πως »έρχονται μέρες δύσκολες» και έχει φροντίσει για όλα. Δες απόσπασμα από τον προεκλογικό του λόγο

    «Τα μηνύματα των καιρών είναι πολύ ανησυχητικά, πολιτικοί, οικονομολόγοι και στατιστικολόγοι κάνουν λόγο για περαιτέρω εκτίναξη του δείκτη ανεργίας και της φτώχειας. Και εμείς, ως πλησιέστερη στον πολίτη αρχή πρέπει να φροντίσουμε ώστε να προωθηθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».

  1. No trackbacks yet.

Υποβολή σχολίου : ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση